Menu
Coșul de cumpărături

Solutie pentru eliminarea funinginii

Solutie pentru eliminarea funinginii-kamin.md
Solutie pentru eliminarea funinginii-kamin.md
Nou
Solutie pentru eliminarea funinginii-kamin.md
Solutie pentru eliminarea funinginii-kamin.md
Solutie pentru eliminarea funinginii
  • + CASHBACK: 13 ?
220 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 220
kamin.md prezinta solutia sigura pentru curatare centrale si cosul de fum, hornuri, etc. Masa 900g.
Este obligatoriu sa se mentina cosul de fum curat si functional deoarece funinginea se poate aprinde si poate provoca incendii. Utilizarea de produse pentru curatat cosul de fum reduce consumul de combustibil cu 20 %.
Solutia elimina gudronul si funinginea din centrale si cos sau horn. In timpul utilizarii se formeaza condens care duce la coroziunea cazanului in timp si de asemenea se formeaza gudron smoala catran in interiorul centralei, factori ce contribuie la o coroziune accentuata a cazanului sau focarelor sobelor. Prin folosirea produsului se mareste atat durata de viata a centralei cat si randamentul , prin schimbul de caldura ridicat.
Produsul are propietatea de a pătrunde și este capabil să distrugă orice depozit de gudron-zgură prezent în focare și boilere. Produs brevetat pentru distrugerea depunerilor de funingine și gudron.
Produs special conceput pentru eliminarea funinginii și gudronului, smoala, din centrale termice pe combustibil solid lemne sau carbuni, șeminee, sobe, coșuri de fum și hornuri . Folosirea regulată a produsului elimină posibilitatea înfundării coșului de fum, distruge gudronul si funinginea depuse pe pereții centralelor termice , in camera de ardere sau in focar la sobe și șeminee și pe coșul de fum și elimină posibilitatea de aprindere a coșului de fum.
Utilizarea acestor produse va distruge stratul de funingine rezultată din arderea incompletă a corpurilor organice, care se depune pe partea interioară a coșurilor si se va transforma într-o cenușă grunjoasă. Cenușa formată se încadrează în partea de jos a coșului de fum pentru îndepărtarea ușoară. Produs pentru curatarea cosului de funingine are un impact dublu asupra viabilității unui coș de fum. În primul rînd dispare funingine, stirigie, gudron și depunerile de rășină, smoala, în camera de ardere, distruge sedimentele de pe pereții cosului de fum și astfel inlatura posibilitatea aprinderii funinginii pe cos - cea mai mare amenințare la adresa cosurilor de fum.
- Reduce emisiile de funingine (negru de fum), emisiile de monoxid de carbon în atmosferă ,
- Reduce nevoia pentru curățarea mecanică a camerei de ardere la centrale, sobe si seminee ,
- Reduce frecvența de aprindere a funinginei, - Reducerea consumului de lemn sau cărbune cu 12 - 20% ,
- Reduce viteza de coroziune a materialelor de construcție din oțel la centrala, soba, semineu,
- Reduce temperatura gazelor de evacuare cu 100° C. .
×