Menu
Coșul de cumpărături

Bio Combustibil 1L

Bio Combustibil 1L
Nou
Bio Combustibil 1L
  • + CASHBACK: 12 ?
200 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 200

Combustibil 100% ecologic!

Cantitate: 1L. Durata de ardere: 4-5 ore in functie de reglajul rezervorului.

FOC ADEVARAT FARA FUM SI MIROS!

Destinat pentru Bio Seminee

Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic.

Bioetanolul sau doar "etanol" este o sursa de energie 100% bio si regenerabila, este produs din fermentarea de componente de zahar si amidon de plante, în principal, trestie de zahar si culturi, cum ar fi cereale, folosind drojdie, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri sfecla...

Bioetanolul se foloseste pe post de combustibil pentru a crea o flacari frumoase in Bio Semineele noastre.

Fara emisii nocive Bioetanolul este realizat in intregime din produse biologicesi ofera, astfel, un impact neutru asupra mediului.

Arderea bioetanol este absolut curata si genereaza numai vapori de caldura, apa si dioxid de carbon. Dioxidul de carbon este absorbit de catre plante. Acesta este apoi prelucrat prin fotosinteza pentru a ajuta plantele sa creasca. Acest ciclu infinit de creare si ardere de energie face bioetanolul o sursa de combustibil neutru.

Eficienta energiei verzi Deoarece arderea de bioetanol este curata Bio Semineele nu necesita cos de fum astfel incat cea mai mare parte a caldurii generate de arderea de bioetanol ajunge sa ramana in camera motiv pentru care ardererea de bioetanol este atat de eficienta.

×