Menu
Coșul de cumpărături

Util despre șeminee și sobe RSS

18 apr. De ce se afuma sticla semineului?
Kamin MD 0 36
Se afuma sticla de fiecare data cand faci focul si nu sti de ce? Echipa kamin.md iti prezinta cauzele afumarii excesive a sticlei de semineu. Ele se impart in doua categorii:Cauze ce tin de exploatarea necorespunzatoare a semineului Cauze ce pri..
14 apr. Avantajul unui șemineu cu ușă?
Kamin MD 0 39
Care este avantajul de a avea o ușă la șemineu? Cel mai important avantaj al unei uși la șemineu sau sobă este siguranța împotriva incendiilor.   Datorită ușii șemineului / sobei - scânteia, fumul și produse de pe urma arderii nu vor intra în camera..
13 mai Cuptorul - cea mai importantă parte a șemineului.
Kamin MD 0 54
Cred că puţini sunt oamenii care, având o casă de vacanţă, să nu-şi dorească instalarea unui şemineu. Desigur, acest lucru este de înţeles, doar priveliştea unui foc viu întotdeauna l-a atras pe om.Şi atunci când vorbim despre o casă de vacanţă..
25 oct. Focarul- inima focului.
Kamin MD 0 38
La instalarea şemineurilor, unul din componentele-cheie foarte importante ale acestuia îl constituie focarele pentru şemineuri.Focarele pentru şemineuri sunt corpurile propriu-zise ale şemineului, în care se produce nemijlocit procesul de arder..
21 feb. Șemineu sau sobă?
Kamin MD 0 51
Când este vorba de sezonul de încălzire, apare problema actuală a economiei. Încălzirea casei cu ajutorul focului este, de fapt, cel mai eficient mod de a reduce facturile la gaz. Piaţa contemporană propune sobe şi şemineuri pentru încălzirea spaţiil..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)