Menu
Coșul de cumpărături

Util despre șeminee și sobe RSS

17 mai Ce este semineul cu bioetanol
Kamin MD 1 4446
Un semineu cu bioetanol este o variatie a semineelor traditionale pe lemne cu cos de fum, cu un design asemanator si o intretinere mult mai facila. Biosemineele nu necesita un cos de fum deoarece nu emana fum si miros in timpul arderii, lemne, ci doa..
18 apr. De ce se afuma sticla semineului?
Kamin MD 1 5023
Se afuma sticla de fiecare data cand faci focul si nu sti de ce? Echipa kamin.md iti prezinta cauzele afumarii excesive a sticlei de semineu. Ele se impart in doua categorii:Cauze ce tin de exploatarea necorespunzatoare a semineului Cauze ce pri..
14 apr. Avantajul unui șemineu cu ușă?
Kamin MD 1 4537
Care este avantajul de a avea o ușă la șemineu? Cel mai important avantaj al unei uși la șemineu sau sobă este siguranța împotriva incendiilor.   Datorită ușii șemineului / sobei - scânteia, fumul și produse de pe urma arderii nu vor intra în camera..
13 mai Cuptorul - cea mai importantă parte a șemineului.
Kamin MD 0 3227
Cred că puţini sunt oamenii care, având o casă de vacanţă, să nu-şi dorească instalarea unui şemineu. Desigur, acest lucru este de înţeles, doar priveliştea unui foc viu întotdeauna l-a atras pe om.Şi atunci când vorbim despre o casă de vacanţă..
25 oct. Focarul- inima focului.
Kamin MD 1 3184
La instalarea şemineurilor, unul din componentele-cheie foarte importante ale acestuia îl constituie focarele pentru şemineuri.Focarele pentru şemineuri sunt corpurile propriu-zise ale şemineului, în care se produce nemijlocit procesul de arder..
21 feb. Șemineu sau sobă?
Kamin MD 1 3688
Când este vorba de sezonul de încălzire, apare problema actuală a economiei. Încălzirea casei cu ajutorul focului este, de fapt, cel mai eficient mod de a reduce facturile la gaz. Piaţa contemporană propune sobe şi şemineuri pentru încălzirea spaţiil..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)