Un semineu cu bioetanol este o variatie a semineelor traditionale pe lemne cu cos de fum, cu un design asemanator si o intretinere mult mai facila. Biosemineele nu necesita un cos de fum deoarece nu emana fum si miros in timpul arderii, lemne, ci doar de un gel special ecologic (biogel).

In ceea ce priveste designul, pe piata se gasesc diverse modele de perete care imita designul focarelor pe lemne, dar si modele cu design inovativ, ce pot fi amplasate pe obiecte de mobilier, pe balcon, in gradina sau terasa.
Semineul pe bioetanol are o arie extinsa de utilizare, locuinte, hoteluri, restaurante, spa-uri, sali de asteptare sau alte locuri comerciale.

Biosemineele au un rezervor de inox rezistent la temperaturi inalte, ca si restul materialelor din care sunt fabricate. Biogelul se toarna in rezervor iar focul se aprinde cu ajutorul unor chibrite sau brichete lungi. Flacara are o durata de ardere de la 1 ora si jumatate pana la cateva ore, in functie de model si marimea rezervorului. Semineele cu bioetanol ard cu flacara reala, nu degaja fum sau miros deranjant in incapere.

Avantaje semineu pe bioetanol:

usor de utilizat, necesita un minim de intretinere
varietate de forme, marimi si culori
sunt ecologice
emit aburi, caldura si imbunatatesc calitatea aerului
pot fi folosite si pentru aromaterapie
fabricate din materiale rezistente, cu rezervor de otel pentru siguranta, ce nu se deformeaza sub actiunea temperaturilor inalte
modele de perete, incastrate sau mobile
design contemporan si modern

Urmăriți-ne pe Instagram. Vom fi bucuroși să Vă răspundem la întrebări!

Tel.: (+373) 78-33-69-69
Email: info@kamin.md
Viber: (+373) 78-33-69-69
Adresa: Chisinau, bd. Dacia 27