Menu
Coșul de cumpărături

Despre Noi

Magazinul online "Kamin.md" este magazin specializat de șemineuri din Moldova. Organizatorul proiectului este firma "ElitCamin". Scopul nostru este să ajutăm clienții să aleagă și să procure instalația de încălzire pe biomasă. Să facem această sarcină maximum confortabilă și convenabilă.

"ElitCamin" este Importator şi distribuitor oficial al tuturor brandurilor prezentate în catalog. Noi lucrăm direct cu fabricile producătoare din Europa, fără intermediari. De aceea preţul nostru este cel mai acceptabil de pe piaţa Republicii Moldova.

În 2017, “ElitCamin” și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare în domeniul semineelor. La această vârstă, este obișnuit să rezumăm, să vorbim despre succese și realizări, să planificăm pentru viitor. “ElitCamin” pe piața Moldovei reprezintă 4 marci principale: Kratki, FIREOK, Nordflame, Jabo Marmi. Produsele acestor mărci nu concurează, ci se completează perfect, oferind cumpărătorului o gamă largă de semineuri: de la semineele clasice până la moderne bio-seminee. Concernul polonez „Kratki” a acordat companiei dreptul exclusiv de a-și reprezenta marca în Republica Moldova. Este o companie modernă, în dezvoltare dinamică, care produce o gamă largă de semineuri și nu numai. Variaţia produselor de calitate si preţurile accesibile sunt obiectivele de baza a companiei. Consultanţii nostrii vă vor ajuta sa procuraţi un semineu în design clasic sau modern. Puteti alege forma sticlei și tipul de deschidere a ușii, decideți materialul pentru finisarea camerei de ardere, puteti alege un simplu semineu sau unul cu circuit de apă, care lucreaza pe baza de lemn, gaz sau pe biocombustibili. Dacă sunteți moderni și dinamici, atunci semineul Kratki va fi produsul perfect pentru voastră.

Sarcina noastră este să asigurăm clienţii cu echipamentul necesar prompt şi în cele mai bune condiţii.  

Sala de expoziţie a magazinului nostru este situată la adresa: "Chişinău, Independenții 13".