Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki ATENA"

Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
-15 %
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
Focar "Kratki ATENA"
  • CashBack ( 1 punct de loialitate = 1 MDL ): 780
13000 MDL
15330 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 13000

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica 12 kWt
Performanță 75%
Material Oțel
Diametru os de fum 15 cm
Mod de incalzire Aer + Turbina
Forma sticlei Drept
Mod de deschis Pe partea laterală
Zona de incalzire 80-110 m2
Greutate 90 kg
Dimensiuni (I*A*L) 76*43*63 cm
Sticlă (L*A) 53*29 cm
Producator Kratki
Garantie 5 ani

ATENA - model nou de Kratki - inserție din oțel cazane, capabil să reziste la temperaturi înalte și este gata pentru a incalzi camera, zona de până la 100 m2. Focar foarte actuale.

1. Corpul și partea frontală a cuptorului de cazan sunt realizate din oțel cu o grosime de 4 mm, destinat roboți la temperaturi ridicate.

2. Rezistente la căldură usi montat sticla compania germană Shott ROBAX® rezista la temperaturi de până la 800 ° C

3. Două deflector de oțel pentru a crește calea de evacuare a gazelor de ardere și îmbunătățirea performanțelor de încălzire (COP).

4. Controlul arderii este realizată de o singură manetă, ceea ce este suficient pentru a controla procesul, nu este necesar amortizorului. Din acest motiv, utilizarea cuptorului este foarte simplu.

5. Cuptorul are un sistem triplu furnizarea aerului în camera de ardere. Primul flux de aer furnizat sub grătar - la barajul să renunțe din lemn. Al doilea flux de aer alimentat la peretele posterior al cuptorului prin deschiderile. Al treilea sistem flux aerului perdele de aer (aer este alimentat de la spatiul de sub placa de sus cu care se confruntă de sticlă, care rezultă în redus foarte mult depunerea de funingine pe sticlă).

6. Sistemul de circulație independent forțată a aerului cald. Acest sistem este format din cele două ventilatoare și un controler cu un senzor de temperatură. Lucrul intr-un mod complet automat, sistemul va permite sa încălzi aerul rece și transporta la camera alăturată, etajele nu se limitează la lungimea secțiunii orizontale a încălzirii de 3 metri. Termostatul permite regleaza temperatura la care ventilatoarele sunt în intervalul de 50-300 ° C. Ventilatorul sistemului este alimentat de 220 V. Fanii sunt în măsură să se deplaseze aerul cald în volumul de 202 m3 pe oră, şi consumul de energie dintre ele este doar 36 waţi.

7. Camera de ardere este căptușit cu ceramică Acumotte. Acumotte acumulează și izolează termic în timpul de combustie. Astfel transfer de căldură limitat la pereții cuptorului și temperatura crește în camera de ardere, reducând astfel emisiile. Acumulare proprietăților materialelor oferi un impact pe termen lung de căldură după procesul de ardere.

8. Garanția de producător Kratki 5 ani.