Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki Oliwia"

Focar "Kratki Oliwia"
Focar "Kratki Oliwia"
Focar "Kratki Oliwia"
Focar "Kratki Oliwia"
Focar "Kratki Oliwia"
  • CashBack ( 1 punct de loialitate = 1 MDL ): 1102
18360 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 18360

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica 18 kWt
Performanță 79%
Material Fonta
Diametru os de fum 20 cm
Mod de incalzire Aer
Forma sticlei Drept
Mod de deschis Pe partea laterală
Zona de incalzire 140-180 m2
Greutate 166 kg
Dimensiuni (I*A*L) 74*48*81 cm
Sticlă (L*A) 61*37 cm
Producator Kratki
Garantie 5 ani

Oliwia se distinge prin dimensiuni mari ale focarului și geamului, precum și prin suprafața mare a acumulării de căldură. Se potrivește perfect pentru încăperi mari.

Este fabricat din fontă gri marca 200. Are un colector de fum înalt, deflector încorporat și clapetă (registru). Etanșarea între ușă și geam, uşă şi corpul focarului se realizează cu șnururi grafitate. Aceasta asigură o ardere îndelungată a unei singure încărcături de lemne, precum și o ardere ecologic pură a combustibilului.

Construcţia rezistentă şi sigură a focarului va asigura o funcţionare neîntreruptă a şemineului dumneavoastră timp de mai mulţi ani. Şemineurile Kratki sunt, pentru locuința dumneavoastră, o sursă de căldură sigură şi verificată în timp.  

Focarele Kratki au o postcombustie dublă a gazelor, care se produce datorită existenţei unor guri de aerisire şi a unui sistem de dirijare de precizie. Astfel creşte temperatura în focarul şemineului, apare posibilitatea de a dirija durata arderii, randamentul devenind mai înalt.