Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Nordflam Corno"

Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
Focar "Nordflam Corno"
  • CashBack ( 1 punct de loialitate = 1 MDL ): 629
10479 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 10479

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica 14 kWt
Performanță 68%
Material Fonta
Diametru os de fum 18 cm
Mod de incalzire Aer
Forma sticlei Drept
Mod de deschis Pe partea laterală
Zona de incalzire 100-140 m2
Greutate 87 kg
Dimensiuni (I*A*L) 66,2*36,5*65 cm
Sticlă (L*A) 50*32 cm
Producator Nordflam
Garantie 5 ani

Focar de șemineu Nordflam Corno – focar în întregime din fontă, registru rotativ încorporat, aspirator de cenușă cu sistem de dirijare a fluxului de aer, dublu perete din spate, siguranță contra incendiului, sticlă termorezistentă.

Există posibilitatea admisiei aerului de ardere din exteriorul încăperii!

Nordflam – focare de șemineu fabricate din fontă turnată de înaltă calitate. Linia de modele al acestui producător are toate caracteristicile tehnice care asigură o funcționare puternică și eficientă.

Focare Nordflam, sunt importate în Moldova de  "ElitCamin" SRL și satisfac în întregime cerințele moderne ale standardelor de calitate, sunt dotate cu ardere dublă, precum și cu admisie a aerului în partea superioară a focarului din exterior.

Datorită capacităţii de transmitere a căldurii și unui randament înalt, "Corno" poate încălzi spații destul de mari. În afară de aceasta, el este compact, destul de simplu de instalat, are o greutate mică, nu cere deprinderi speciale la întreținere și se montează ușor. Focarele Nordflam sunt aparate de încălzit de  înaltă calitate, destinate pentru dotarea și instalarea șemineului. Funcția de bază este încălzirea încăperilor căsuțelor de vacanță, a cabanelor, vilelor etc.