Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki Maja"

Focar "Kratki Maja"
Focar "Kratki Maja"
Focar "Kratki Maja"
Nou -9 %
Focar "Kratki Maja"
Focar "Kratki Maja"
Focar "Kratki Maja"
Focar "Kratki Maja"
  • + CASHBACK: 720 ?
12000 MDL
13200 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 12000

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica8 kWt
Performanță80%
MaterialFonta
Diametru os de fum20 cm
Mod de incalzireAer
Forma sticleiDrept
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire50-80 m2
Greutate114 kg
Dimensiuni (I*A*L)60*40*70 cm
Sticlă (L*A)47*35 cm
ProducatorKratki
Garantie5 ani

Focarul şemineului Maja este modelul de bază al renumitului producător polonez Kratki.

Maja este cel mai mic şi, de aceea, cel mai ieftin focar din fontă din linia de modele. Se potrivește perfect pentru spații mici, precum şi în cazul unui buget limitat, astfel încât veţi obţine un produs de bună calitate verificat. Totodată, puterea focarului este de 10 kW. Alegând focarul Maja, observați cu atenţie dimensiunii lui. Forma de trapez a camerei de ardere (îngustată spre peretele din spate) permite instalarea lui într-un şemineu de colţ, cu ieşire minimă în încăpere, în comparaţie cu focarul cu secţiune pătrată - vedere de sus. 

Construcţia rezistentă şi sigură a focarului va asigura o funcţionare neîntreruptă a şemineului dumneavoastră timp de mai mulţi ani. Şemineurile Kratki sunt, pentru locuința dumneavoastră, o sursă de căldură sigură şi verificată în timp.  

Focarele Kratki au o postcombustie dublă a gazelor, care se produce datorită existenţei unor guri de aerisire şi a unui sistem de dirijare de precizie. Astfel creşte temperatura în focarul şemineului, apare posibilitatea de a dirija durata arderii, randamentul devenind mai înalt.