Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"

Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
Focar "Kratki Zuzia 19 DECO"
  • + CASHBACK: 2178 ?
36300 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 36300

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica19 kWt
Performanță75%
MaterialOțel + Fonta
Diametru cos de fum20 cm
Mod de incalzireApă
Forma sticleiDrept
Volumul de apă în cuptor40,5 litru
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire150-190 m2
Greutate188 kg
Dimensiuni (I*A*L)65*49,6*86,9 cm
Sticlă (L*A)59,7*42 cm
ProducatorKratki
Garantie5 ani

Focarul de şemineu Zuzia 19 DECO al firmei Kratki este un focar de şemineu stilat pentru încălzirea unei locuințe cu suprafața de până la 200 metri pătraţi.  

Sursa de combustie este dotată cu căptuşeală din Acumotte - material termoacumulator, care dă şemineului dumneavoastră un aspect modern.

Noua uşă a focarului creează iluzia lipsei ramei. Un mâner nou şi mai comod. Se foloseşte în calitate de sursă suplimentară de încălzire în locuință.

Focarul cu contur de apă poate funcţiona împreună cu cazanul pe gaz şi cel electric. Focarele cu manta de apă au un randament mai înalt faţă de focarele fără contur de apă.  

Focar de şemineu "cu acţiune continuă" cu contur de apă. Este fabricat din fontă de cazane de 4 mm grosime. Are un colector de fum înalt, deflector încorporat şi clapetă registru. Etanşarea între uşă şi geam, uşă şi focar se realizează cu şnururi grafitate. Aceasta asigură o ardere îndelungată a unei încărcături de lemne, precum și o ardere ecologic pură a combustibilului.

Indicele "w" din codul produsului arată prezenţa la acest model a serpentinei de cupru încorporate. Serpentina de cupru formează cel de-al doilea contur în mantaua de apă şi asigură locuința cu apă caldă pentru nevoi igienico-sanitare (duş, robinet). De asemenea, îndeplineşte funcţia de răcire urgentă a şemineului în caz de necesitate.