Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki Antek"

Focar "Kratki Antek"
Focar "Kratki Antek"
Focar "Kratki Antek"
Nou
Focar "Kratki Antek"
Focar "Kratki Antek"
Focar "Kratki Antek"
Focar "Kratki Antek"
  • + CASHBACK: 741 ?
12350 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 12350

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica10 kWt
Performanță62%
MaterialFonta
Diametru cos de fum18 cm
Mod de incalzireAer
Forma sticleiDrept
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire80-100 m2
Greutate94 kg
Dimensiuni (I*A*L)60*36*62 cm
Sticlă (L*A)47*35 cm
ProducatorKratki
Garantie5 ani

Focarul şemineului Antek este modelul de bază al renumitului producător polonez Kratki.

Antek este cel mai mic şi, de aceea, cel mai ieftin focar din fontă din linia de modele. Se potrivește perfect pentru spații mici, precum şi în cazul unui buget limitat, astfel încât veţi obţine un produs de bună calitate verificat. Totodată, puterea focarului este de 10 kW. Alegând focarul Antek, observați cu atenţie dimensiunii lui. Forma de trapez a camerei de ardere (îngustată spre peretele din spate) permite instalarea lui într-un şemineu de colţ, cu ieşire minimă în încăpere, în comparaţie cu focarul cu secţiune pătrată - vedere de sus. 

Construcţia rezistentă şi sigură a focarului va asigura o funcţionare neîntreruptă a şemineului dumneavoastră timp de mai mulţi ani. Şemineurile Kratki sunt, pentru locuința dumneavoastră, o sursă de căldură sigură şi verificată în timp.  

Focarele Kratki au o postcombustie dublă a gazelor, care se produce datorită existenţei unor guri de aerisire şi a unui sistem de dirijare de precizie. Astfel creşte temperatura în focarul şemineului, apare posibilitatea de a dirija durata arderii, randamentul devenind mai înalt.