Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki LUCY 12"

Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
Focar "Kratki LUCY 12"
  • + CASHBACK: 1794 ?
29900 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 29900

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica12 kWt
Performanță80%
MaterialOțel
Diametru cos de fum20 cm
Mod de incalzireAer
Forma sticleiDrept
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire80-110 m2
Greutate156 kg
Dimensiuni (I*A*L)70*46*120 cm
Sticlă (L*A)48*61 cm
ProducatorKratki
Garantie5 ani

LUCY 12 - model nou de Kratki - inserție din oțel cazane, capabil să reziste la temperaturi înalte și este gata pentru a incalzi camera, zona de până la 110 m2.

1. Corpul și partea frontală a cuptorului de cazan sunt realizate din oțel cu o grosime de 4 mm, destinat roboți la temperaturi ridicate.

2. Rezistente la căldură usi montat sticla compania germană Shott ROBAX® rezista la temperaturi de până la 800 ° C. Sticlă colorată pe un contur conferă o mai mare aspect estetic și modern al ușii semineu.

3. Poziția coșului este reglată prin rotirea duzei.

4. Controlul arderii este realizată de o singură manetă, ceea ce este suficient pentru a controla procesul, nu este necesar amortizorului. Din acest motiv, utilizarea cuptorului este foarte simplu.

5. Aerul de combustie este alimentat din afara incintei, printr-o duză reglabilă. Reglare a aerului se realizează printr-o singură pârghie, situată în partea de jos a șemineu. Aer secundar și terțiar care intră în camera de ardere prin găuri în peretele din spate al focarului și curelele superioare, servesc la gazele de ardere finala și crește eficiența șemineu.

6. LUCY 12 este echipat cu picioare reglabile pentru ao alinia (în intervalul de până la 40 mm).

7. Camera de ardere este căptușit cu ceramică Acumotte. Acumotte acumulează și izolează termic în timpul de combustie. Astfel transfer de căldură limitat la pereții cuptorului și temperatura crește în camera de ardere, reducând astfel emisiile. Acumulare proprietăților materialelor oferi un impact pe termen lung de căldură după procesul de ardere.

8. Garanția de producător Kratki 5 ani.

play
×