Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Kratki ZIBI"

Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
Focar "Kratki ZIBI"
  • + CASHBACK: 1350 ?
22500 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 22500

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica12 kWt
Performanță80%
MaterialOțel
Diametru os de fum18 cm
Mod de incalzireAer
Forma sticleiDrept
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire80-110 m2
Greutate150 kg
Dimensiuni (I*A*L)76,5*48*87,5 cm
Sticlă (L*A)56*34 cm
ProducatorKratki
Garantie5 ani

Caracteristici principale de cuptor Kratki Zibi:

1. Corpul și partea frontală a cuptorului de cazan sunt realizate din oțel cu o grosime de 4 mm, destinat roboți la temperaturi ridicate.

2. Rezistente la căldură usi montat sticla compania germană Shott ROBAX® rezista la temperaturi de până la 800 ° C

3. Cuptorul are picioare reglabile (ajustare gamă de 4 cm).

4. Admisie a aerului ca primar și secundar are loc exclusiv din strada. Cuptorul standard, este echipat cu o conductă de 125 mm destinate captării sezhego aerului de combustie de pe stradă. Regulamentul de admisie a aerului prin partea de jos ruchku- dat seama că vă permite să reglați procesele de ardere manual.

5. Admisie a aerului secundar este responsabil pentru sticla transparentă, în timp ce nu de gând să ia aer de la sediul. După închiderea priza de aer primar cu ajutorul unui buton de pe cuptor, de admisie a aerului secundar ține funktsionovat. Aer intră în cuptor este distribuit prin canale speciale de pe marginile focului în camera de ardere. Un alt canal are un cuptor de top prin care aerul este distribuit uniform pe sticlă, astfel încât să rămână curat. Pentru o acoperire completă a de admisie a aerului secundar și reglementarea acesteia trebuie să instalați un aerisire suplimentar pe conducta de admisie a aerului.

6. Cos de fum poate fi conectat atât la partea de sus și din spate.

7. Camera de ardere este căptușit cu ceramică Acumotte. Acumotte acumulează și izolează termic în timpul de combustie. Astfel transfer de căldură limitat la pereții cuptorului și temperatura crește în camera de ardere, reducând astfel emisiile. Acumulare proprietăților materialelor oferi un impact pe termen lung de căldură după procesul de ardere.

8. Garanția de producător Kratki 5 ani.