Menu
Coșul de cumpărături

Focar "Nordflam Horn"

Focar "Nordflam Horn"
Focar "Nordflam Horn"
Focar "Nordflam Horn"
-21 %
Focar "Nordflam Horn"
Focar "Nordflam Horn"
Focar "Nordflam Horn"
Focar "Nordflam Horn"
  • + CASHBACK: 1110 ?
18500 MDL
23500 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 18500

Сaracteristici

Сaracteristici Focar
Putere termica12 kWt
Performanță81%
MaterialFonta
Diametru os de fum15 cm
Mod de incalzireAer
Forma sticleiDrept
Mod de deschisPe partea laterală
Zona de incalzire80-120 m2
Greutate171 kg
Dimensiuni (I*A*L)54*45*120 cm
Sticlă (L*A)35*46 cm
ProducatorNordflam
Garantie7 ani

Focar de șemineu Nordflam Horn – noutate de producător cunoscut- focar de ardere continuă!

Echipat cu alimentare reglabil în camera de combustie a aerului secundar. Atunci când primiți un prizele de aer secundar în camera de ardere prin orificiile care sunt plasate direct pe pereții de linie, gazul emis în timpul arderii lemnului afterburned ca urmare a acestei decizii, puteți regla eficiența cuptorului și reduce emisiile de poluare în mediu. 

Focar în întregime din fontă, registru rotativ încorporat, aspirator de cenușă cu sistem de dirijare a fluxului de aer, dublu perete din spate, siguranță contra incendiului, sticlă termorezistentă.

Există posibilitatea admisiei aerului de ardere din exteriorul încăperii!

Nordflam – focare de șemineu fabricate din fontă turnată de înaltă calitate. Linia de modele al acestui producător are toate caracteristicile tehnice care asigură o funcționare puternică și eficientă.

Focare Nordflam, sunt importate în Moldova de  "ElitCamin" SRL și satisfac în întregime cerințele moderne ale standardelor de calitate, sunt dotate cu ardere dublă, precum și cu admisie a aerului în partea superioară a focarului din exterior.

Datorită capacităţii de transmitere a căldurii și unui randament înalt, "Horn" poate încălzi spații destul de mari. În afară de aceasta, el este compact, destul de simplu de instalat, are o greutate mică, nu cere deprinderi speciale la întreținere și se montează ușor. Focarele Nordflam sunt aparate de încălzit de  înaltă calitate, destinate pentru dotarea și instalarea șemineului. Funcția de bază este încălzirea încăperilor căsuțelor de vacanță, a cabanelor, vilelor etc.