Menu
Coșul de cumpărături

Kratki

Brand: Kratki Model: BIO-DECO
Combustibil 100% ecologic! Cantitate: 1L. Durata de ardere: 4-5 ore in functie de reglajul rezervorului. FOC ADEVARAT FARA FUM SI MIROS! Destinat pentru Bio Seminee Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic. Bioetanolul sau doar "etanol" este o sursa de energie 100% bio si regen..
168 MDL
Bioșemineu "ALPHA"
-12 %
Brand: Kratki Model: ALPHA
Bioșemineu "ALFA" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
6600 MDL 7497 MDL
Bioșemineu "BALL"
-21 %
Brand: Kratki Model: BALL
Bioșemineu "BALL" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
7000 MDL 8820 MDL
Brand: Kratki Model: DECEMBER
Bioșemineu "DECEMBER" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. ..
16700 MDL
Brand: Kratki Model: GALINA
Bioșemineu "GALINA" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ac..
3675 MDL
Bioșemineu "GOLF"
Nou -20 %
Brand: Kratki Model: GOLF/CZARNY/TUV
Bioșemineu "GOLF" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obiş..
2816 MDL 3520 MDL
Brand: Kratki Model: HOTEL MINI
Bioșemineu "HOTEL MINI" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit..
4620 MDL
Bioșemineu "HOTEL"
Pre-comanda
Brand: Kratki Model: HOTEL
Bioșemineu "HOTEL" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ace..
6930 MDL
Brand: Kratki Model: INDIA/MAX/CZARNY
Bioșemineu "INDIA MAX" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit...
4200 MDL
Brand: Kratki Model: KILO
Bioșemineu "KILO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Aces..
3780 MDL
Brand: Kratki Model: MISA MINI GRANITO
Bioșemineu "MISA MINI GRANITO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnu..
3990 MDL
Brand: Kratki Model: QUAT
Bioșemineu "QUAT" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
5460 MDL
Bioșemineu "ROMEO"
-14 %
Brand: Kratki Model: ROMEO
Bioșemineu "ROMEO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest lu..
6990 MDL 8085 MDL
Bioșemineu "TANGO"
-39 %
Brand: Kratki Model: TANGO
Bioșemineu "TANGO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ace..
2300 MDL 3780 MDL
Brand: Kratki Model: Kratki Amelia
Focarul de șemineu Amelia este cel mai puternic model al renumitului producător polonez Kratki. Amelia se distinge prin dimensiuni mari ale focarului și geamului, precum și prin suprafața mare a acumulării de căldură. Se potrivește perfect pentru încăperi mari. Este fabricat din fon..
21200 MDL
Focar "Kratki Antek / DECO"
Nou
Brand: Kratki Model: Kratki Antek / DECO
Antek / DECO se potrivește perfect pentru spații mici, precum şi în cazul unui buget limitat, astfel încât veţi obţine un produs de bună calitate verificat. Totodată, puterea focarului este de 12 kW. Alegând focarul Antek / DECO, observați cu atenţie dimensiunii lui. Forma de trapez a camerei de ard..
13500 MDL
Afişare 1 - 16 din 108 (7 pagini)