Menu
Coșul de cumpărături

Adeziv p-u placi BA +1350°C (5kg)

Adeziv p-u placi BA +1350°C (5kg)-kamin.md
Nou
Adeziv p-u placi BA +1350°C (5kg)
  • + CASHBACK: 45 ?
750 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 750

Сaracteristici

Сaracteristici Cos de fum
Termorezistența+ 1350 °C
Сaracteristici Focar
Greutate5 kg
ProducatorVitcas (Marea Britanie)
Caracteristici de sticlă rezistent la foc
CuloareAlb

VITCAS BA - Adeziv gata amestecat pentru temperaturi ridicate este o soluție premium, all-in-one, pentru izolarea și construcția cu diverse materiale la temperatură înaltă. Special formulat pentru îmbinarea unei game de plăci, cum ar fi plăci izolatoare, plăci de vermiculit, plăci de gips-carton și plăci de construcție, acest adeziv este mai mult decât un simplu agent de lipire. De asemenea, poate fixa aceste plăci pe zidărie și blocuri, cu condiția ca suprafața să fie plană și decalajul să nu depășească 5 mm. Pentru situațiile care implică goluri mai mari, se recomandă Vitcas HB60.

Repere produs:

     Adeziv gata amestecat premium, conceput special pentru a rezista la temperaturi ridicate de până la 1350°C /2460°F
     Potrivit pentru lipirea suprafețelor cu un spațiu de până la 5 mm; pentru goluri mai mari, luați în considerare Vitcas HB60
     Dispune de o proprietate de setare a aerului, permițând timpi de setare reglabili în funcție de grosimea patului și de temperatura ambiantă
     După uscare, adezivul poate fi șlefuit pentru un finisaj neted, plăcut din punct de vedere estetic

Utilizări ale adezivului pentru plăci rezistente la căldură VITCAS:

     Construcție și izolație: dovedit extrem de eficient pentru construcție și izolație, oferă lipire robustă pentru diferite tipuri de plăci.
     Etanșarea îmbinărilor: Conceput special pentru a crea etanșări durabile între diferite tipuri de plăci, asigurând o izolație sigură și eficientă sau lucrări de construcție.
     Montare pe perete: Adezivul poate fi folosit pentru fixarea plăcilor pe zidărie și blocarea suprafețelor de lucru, potrivite pentru diverse aplicații, de la izolație la decorațiuni interioare.
     Rezistența la temperatură: rezistența sa excepțională la temperatură îl face o alegere ideală pentru aplicații de ignifugare, cum ar fi asigurarea plăcilor rezistente la foc în zone cu căldură ridicată, cum ar fi șemineele și cuptoarele.
     Lucrări de reparații: Adezivul este, de asemenea, util pentru lucrări de reparații care implică materiale la temperatură ridicată. Poate fi folosit pentru a sigila goluri mici, a atașa piese de schimb sau pentru a consolida structurile existente.

Instructiuni de folosire:

     Începeți prin a amesteca bine adezivul din cadă.
     Asigurați-vă că suprafețele de îmbinat sunt curate, uscate și lipsite de praf.
     Fețele plăcii trebuie acoperite cu Vitcas PVA înainte de aplicarea adezivului.
     Folosiți un pieptene de țiglă de 6 mm pentru a aplica adezivul pe suprafața sau marginea plăcilor, creând un pat de 3 mm.
     Lăsați adezivul să se stabilească la aer; rețineți că timpul de priză depinde de grosimea patului și de temperatura din jur.
     Odată uscat, adezivul poate fi șlefuit pentru un finisaj lustruit și neted, dacă se dorește.
 

Compania noastra este distribuitor exclusiv în Republica Moldova a materialelor refractare cunoscute producator engleză VITCAS.

Vitcas este o companie lider din Marea Britanie pentru producerea de materiale refractare, produse rezistente la căldură și materiale de izolare. Compania urmeaza strictețe tradițiile producției de materiale refractare și de izolare, folosind toate tehnologie modernă și cele mai noi echipamente. Facilități de producție sunt situate în Bristol, Marea Britanie. Istoria companiei începe din 1882.

×