Menu
Coșul de cumpărături

VITCAS BFC +1250°C (310ml)

VITCAS BFC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS BFC +1250°C (310ml)-kamin.md
Nou
VITCAS BFC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS BFC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS BFC +1250°C (310ml)
  • + CASHBACK: 9 ?
150 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 150

Сaracteristici

Сaracteristici Cos de fum
Termorezistența+ 1250 °C
Сaracteristici Focar
Greutate310 ml
ProducatorVitcas (Marea Britanie)
Caracteristici de sticlă rezistent la foc
CuloareNegru

VITCAS BFC - Black Fire Cement este o pastă netedă care întărește stânca atunci când este expusă la aer. Fire Ciment are o aderență excelentă la cărămizi de foc, fier, piatră, și ceramica. Util în primul rând pentru lucrări de reparații minore, fisuri mai mici de 5 mm și etanșări pentru a forma îmbinări etanșe la fum și gaz.

Utilizări:

     Etanșarea îmbinărilor metal-metal vizibile
     Etanșarea îmbinărilor vizibile dintre țevile de fum și sobe
     Instalare sau reparare sobe, seminee, cuptoare si cazane
     Asamblare aragaz, plite si plite din fonta

Aplicație:

Asigurați-vă că zona este curată și că toată murdăria, praful, rugina și grăsimea sunt îndepărtate. Tăiați partea de sus a cartușului, înșurubați duza și tăiați duza la dimensiunea dorită. Umeziți suprafața pe care urmează să fie aplicat materialul. Aplicați folosind un pistol cu ​​cartuș. Materialul se va fixa la temperatura camerei, dar timpul va fi redus prin aprinderea focului sau aplicarea căldurii, crescând treptat pe o perioadă de patru ore. După întărire, orice fisuri fine care pot apărea în ciment trebuie umplute cu același material pentru a asigura o etanșare etanșă.

 

Compania noastra este distribuitor exclusiv în Republica Moldova a materialelor refractare cunoscute producator engleză VITCAS.

Vitcas este o companie lider din Marea Britanie pentru producerea de materiale refractare, produse rezistente la căldură și materiale de izolare. Compania urmeaza strictețe tradițiile producției de materiale refractare și de izolare, folosind toate tehnologie modernă și cele mai noi echipamente. Facilități de producție sunt situate în Bristol, Marea Britanie. Istoria companiei începe din 1882.

×