Menu
Coșul de cumpărături

VITCAS FC +1250°C (310ml)

VITCAS FC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS FC +1250°C (310ml)-kamin.md
Nou
VITCAS FC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS FC +1250°C (310ml)-kamin.md
VITCAS FC +1250°C (310ml)
  • + CASHBACK: 9 ?
150 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 150

Сaracteristici

Сaracteristici Cos de fum
Termorezistența+ 1250 °C
Сaracteristici Focar
Greutate310 ml
ProducatorVitcas (Marea Britanie)
Caracteristici de sticlă rezistent la foc
CuloareBej

VITCAS Flue Fire Ciment, o soluție fiabilă și versatilă concepută pentru diverse aplicații. Această pastă de mortar la temperatură înaltă este formulată special pentru instalarea fără efort a căptușelilor ceramice și metalice pentru coș, respectând standardele stabilite de BS EN1857. Este ideal pentru utilizarea cu focare casnice și sobe care funcționează cu combustibili solizi și gaz, asigurând un sistem de evacuare sigur și eficient.

Utilizări:

Flue Fire Ciment VITCAS poate fi utilizat într-o gamă largă de scopuri, inclusiv:

     Montarea pentru coș: Acest ciment este ideal pentru montarea căptușelilor ceramice și metalice pentru coș, conform specificațiilor prezentate în BS EN1857. Acesta asigură o potrivire sigură și strânsă, promovând funcționarea eficientă și sigură a focurilor casnice și a sobelor care funcționează cu combustibili solizi și gaz.
     Îmbinarea țevilor de gaze: Indiferent dacă instalați un nou sistem de evacuare a gazelor arse sau reparați unul existent, VITCAS Flue Cement este perfect pentru îmbinarea țevilor de fum. Formează o legătură puternică și durabilă, asigurând o conexiune fiabilă care previne scurgerile și îmbunătățește performanța generală a sistemului de evacuare a gazelor arse.
     Asigurarea cărămizilor de foc: Cimentul VITCAS pentru ardere oferă o lipire robustă și de lungă durată atunci când este utilizat pentru a asigura cărămizile de foc. Rezistă la temperaturi ridicate și asigură stabilitate, făcându-l o componentă esențială pentru construirea și repararea șemineelor, cuptoarelor și a altor aplicații cu căldură intensă.
     Lipirea grătarelor de foc: Cu o rezistență excelentă la căldură, cimentul pentru fum VITCAS este o alegere ideală pentru lipirea grătarelor de foc. Formează o legătură puternică de adeziv care poate rezista la căldura intensă generată în timpul arderii, asigurând longevitatea și eficiența grătarului dumneavoastră.

Aplicație:

Asigurați-vă că zona este curată și că toată murdăria, praful, rugina și grăsimea sunt îndepărtate. Tăiați partea de sus a cartușului, înșurubați duza și tăiați duza la dimensiunea dorită. Umeziți suprafața pe care urmează să fie aplicat materialul. Aplicați folosind un pistol cu cartuș. Căptușele de evacuare a gazelor de ardere trebuie instalate cu prizele orientate în sus. Materialul se va întări la temperatura camerei, dar timpul va fi redus prin aprinderea focului sau aplicarea căldurii, crescând treptat pe o perioadă de patru ore.

 

Compania noastra este distribuitor exclusiv în Republica Moldova a materialelor refractare cunoscute producator engleză VITCAS.

Vitcas este o companie lider din Marea Britanie pentru producerea de materiale refractare, produse rezistente la căldură și materiale de izolare. Compania urmeaza strictețe tradițiile producției de materiale refractare și de izolare, folosind toate tehnologie modernă și cele mai noi echipamente. Facilități de producție sunt situate în Bristol, Marea Britanie. Istoria companiei începe din 1882.

×