Menu
Coșul de cumpărături

Mat (pătură) din fibra ceramica

Mat (pătură) din fibra ceramica
Mat (pătură) din fibra ceramica
  • + CASHBACK: 17 ?
290 MDL
Preţul în puncte de recompensă: 290

Сaracteristici

Сaracteristici Cos de fum
Termorezistența1260ºC
Сaracteristici Usi
Dimensiunea (L*Î)610*1000mm

Materialul are proprietăți de izolare ridicată, dar, de asemenea, o rezistență mecanică considerabilă, elasticitate și flexibilitate, care permite utilizarea unor pături ceramice în multe industrii asociate cu temperaturi ridicate, tratament termic, izolatie termica. Acest produs este indispensabil în producția de cazane de încălzire și cuptoare de mai multe tipuri.

Densitate 128kg/m³, utilizarea de temperaturi de pana la 1260ºC. Grosimea de doar 13mm!

Mat (pătură) din fibre ceramice chimic rezistente la eroziune, inclusiv acidul fluorhidric, acidul fosforic, concentrat alcaline (sodiu și potasiu), etc. Cu privire la proprietățile pături din fibre ceramice nu influențează uleiul și apa, după ardere proprietățile sale fizice și chimice nu sunt modificate.În timpul formării pături tuturor parametrilor necesari, inclusiv rezistența mecanică, grosimea produsului, densitatea sa este monitorizată în mod repetat. Apoi, toate straturile de pături sunt cusute în aceeași fibră, stantare-le perpendicular pe masina de ac. La sfârșitul tratamentului termic se efectuează pentru a minimiza posibila contracție și arderea compușilor organici.

Avantajele de pături ceramice:
 

  • stabilitate la temperaturi ridicate (rezistență ridicată la recristalizare);
  • capacitate calorică scăzută, conductivitate termică,
  • stabilitatea structurii materialului în șocul termic și schimbările bruște de temperatură,
  • mare "rupere" puterea,
  • contracție minimă, combinată cu o densitate constantă,
  • pături mai mare flexibilitate, elasticitate,
  • buna sunet proprietăți de izolare,
  • păstrând proprietăți de rezistență la temperaturi semnificative, ușurința de instalare a produsului.
Pretul este pentru 1 metru!

Compania noastra este distribuitor exclusiv în Republica Moldova a materialelor refractare cunoscute producator engleză VITCAS.

Vitcas este o companie lider din Marea Britanie pentru producerea de materiale refractare, produse rezistente la căldură și materiale de izolare. Compania urmeaza strictețe tradițiile producției de materiale refractare și de izolare, folosind toate tehnologie modernă și cele mai noi echipamente. Facilități de producție sunt situate în Bristol, Marea Britanie. Istoria companiei începe din 1882.

×