Menu
Coșul de cumpărături

Simge

Sobă MINI Black
Nou
Brand: Simge Model: MINI Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat MINI Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  MINI Black este realizată din fontă și oțel. Part..
4800 MDL
Sobă Cooking Black
Nou
Brand: Simge Model: Cooking Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking Black este realizată din fontă și oțel..
11800 MDL
Sobă Cooking Patina
Nou
Brand: Simge Model: Cooking Patina
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking Patina de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking Patina este realizată din fontă și oț..
11800 MDL
Sobă Elegant Black
Nou
Brand: Simge Model: Elegant Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Elegant Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Elegant Black este realizată din fontă și oțel..
12990 MDL
Sobă Elegant Red
Nou
Brand: Simge Model: Elegant Red
Soba de bucătărie pe lemne cu cuptor încorporat Elegant Red de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Elegant Red este realizată din fontă și oțel. Partea interioară este r..
12990 MDL
Sobă Cooking MAXI Black
Nou
Brand: Simge Model: Cooking MAXI Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking MAXI Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking MAXI Black este realizată din fon..
13000 MDL
Sobă Cooking MAXI Patina
Nou Stoc epuizat
Brand: Simge Model: Cooking MAXI Patina
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking MAXI Patina de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking MAXI Patina este realizată din f..
13000 MDL
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)