Menu
Coșul de cumpărături

Sobe

Sobă MINI Black
Nou
Brand: Simge Model: MINI Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat MINI Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  MINI Black este realizată din fontă și oțel. Part..
4800 MDL
Sobă Cooking Black
Nou
Brand: Simge Model: Cooking Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking Black este realizată din fontă și oțel..
11800 MDL
Sobă Cooking Patina
Nou
Brand: Simge Model: Cooking Patina
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking Patina de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking Patina este realizată din fontă și oț..
11800 MDL
Sobă Elegant Black
Nou
Brand: Simge Model: Elegant Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Elegant Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Elegant Black este realizată din fontă și oțel..
12990 MDL
Sobă Elegant Red
Nou
Brand: Simge Model: Elegant Red
Soba de bucătărie pe lemne cu cuptor încorporat Elegant Red de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Elegant Red este realizată din fontă și oțel. Partea interioară este r..
12990 MDL
Sobă Cooking MAXI Black
Nou
Brand: Simge Model: Cooking MAXI Black
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking MAXI Black de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking MAXI Black este realizată din fon..
13000 MDL
Sobă Cooking MAXI Patina
Nou Stoc epuizat
Brand: Simge Model: Cooking MAXI Patina
Soba de bucătărie pe lemne cu suprafață de gătit și cuptor încorporat Cooking MAXI Patina de la producatorul Simge. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Soba individuală  Cooking MAXI Patina este realizată din f..
13000 MDL
Sobă Koza K6
Stoc epuizat
Brand: Kratki Model: Koza K6
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA K6. Este realizată din fontă de înaltă calitate cu grosimea nominală a pereţilor de 8 mm. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din sp..
16100 MDL
Sobă Koza K9
Stoc epuizat
Brand: Kratki Model: Koza K9
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA K9. Este realizată din fontă de înaltă calitate cu grosimea nominală a pereţilor de 8 mm. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din sp..
19800 MDL
Sobă Koza AB/S
Nou
Brand: Kratki Model: KOZA/AB/S/DR
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA AB/S. Este realizată din otel termorezistent de înaltă calitate. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din spate. Este prev..
22500 MDL
Sobă Koza ORBIT
Nou Stoc epuizat
Brand: Kratki Model: KOZA/ORBIT
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA ORBIT. Este realizată din otel termorezistent de înaltă calitate. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din spate. Este pre..
23500 MDL
Sobă Nordica STEFANY FORNO
Nou -20 %
Brand: Kratki Model: Nordica STEFANY FORNO
Sobă Nordica STEFANY FORNO de bucătărie cu compartiment pentru arderea lemnului și cuptor pentru gătit. Sistemul de ardere post. Sistemul de ardere dezvoltat de La Nordica-Extraflame permite, datorită sistemului de aer secundar / terțiar, o ardere post-combustie capabilă să reducă drastic emisiil..
24880 MDL 31100 MDL
Sobă Koza AB/S/2
Nou
Brand: Kratki Model: KOZA/AB/S/2
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA AB/S/2. Este realizată din otel termorezistent. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din spate. Este prevăzut un mâner dem..
30600 MDL
Sobă Koza TITAN Glass
Nou Pre-comanda
Brand: Kratki Model: KOZA/TITAN/G
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA TITAN Glass. Este realizată din otel termorezistent. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din spate. Este prevăzut un mâne..
35800 MDL
Sobă Koza TITAN Panorama
Nou Pre-comanda
Brand: Kratki Model: KOZA/TITAN/G/R
Soba de fontă de sine stătătoare Kratki KOZA TITAN Panorama. Este realizată din otel termorezistent. Soba are cenuşar demontabil cu reglor de admisie a aerului pentru aprindere uşoară şi dirijarea arderii. Coșul de fum poate fi conectat deasupra sau din spate. Este prevăzut un mâ..
41200 MDL
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)