Menu
Coșul de cumpărături

Vitcas

VITCAS BFC +1250°C (310ml)
Nou
Brand: Vitcas Model: VITCAS BFC +1250
VITCAS BFC - Black Fire Cement este o pastă netedă care întărește stânca atunci când este expusă la aer. Fire Ciment are o aderență excelentă la cărămizi de foc, fier, piatră, și ceramica. Util în primul rând pentru lucrări de reparații minore, fisuri mai mici de 5 mm ș..
150 MDL
VITCAS FC +1250°C (310ml)
Nou
Brand: Vitcas Model: Flue Fire Cement +1250
VITCAS Flue Fire Ciment, o soluție fiabilă și versatilă concepută pentru diverse aplicații. Această pastă de mortar la temperatură înaltă este formulată special pentru instalarea fără efort a căptușelilor ceramice și metalice pentru coș, respectând standardele stabilite de BS EN1857..
150 MDL
Brand: Vitcas Model: RCF-BLT-1260/13
Materialul are proprietăți de izolare ridicată, dar, de asemenea, o rezistență mecanică considerabilă, elasticitate și flexibilitate, care permite utilizarea unor pături ceramice în multe industrii asociate cu temperaturi ridicate, tratament termic, izolatie termica. Acest produs este indispen..
290 MDL
Adeziv Silcas M +1430°C (5kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: SILCAS-M-5KG
Silcas M - alb, gata (mixte) adeziv refractar cu fibra de sticla.Acest amestec s-a refractar are caracteristici de temperatură ridicată. Temperatura de lucru +1430°C.Adeziv Silcas M se caracterizează de culoare albă. Pentru o mare stabilire căptușeală albă din interiorul cuptorului, ..
450 MDL
Brand: Vitcas Model: Calsilic-CSB
Placa Calsilic-CSB este un izolator perfect pentru temperaturi înalte din interiorul carcasei de șemineu, asigurând un nivel de temperaturi acceptabil pe partea exterioară a șemineului. Înlocuiește soluția tradițională pe baza plăcilor de ghips-carton și a vatei minerale.Plac..
550 MDL
Outdoor Oven Cement +1200°C (10kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: Outdoor Oven Cement
Ciment pentru cuptorul exterior Vitcas este un mortar refractar cu pulbere uscată pre-amestecat, potrivit pentru îmbinarea cărămizilor refractare, îmbinarea cuptoarelor și pentru utilizare generală în exterior cu cărămizi refractare într-o gamă de aplicații la temperaturi &ic..
650 MDL
Adeziv p-u placi BA +1350°C (5kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: Board Adesive-5KG
VITCAS BA - Adeziv gata amestecat pentru temperaturi ridicate este o soluție premium, all-in-one, pentru izolarea și construcția cu diverse materiale la temperatură înaltă. Special formulat pentru îmbinarea unei game de plăci, cum ar fi plăci izolatoare, plăci de vermiculit, plăci de gip..
750 MDL
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)