Menu
Coșul de cumpărături

Bio Seminee

Brand: Kratki Model: BIO-DECO
Combustibil 100% ecologic! Cantitate: 1L. Durata de ardere: 4-5 ore in functie de reglajul rezervorului. FOC ADEVARAT FARA FUM SI MIROS! Destinat pentru Bio Seminee Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic. Bioetanolul sau doar "etanol" este o sursa de energie 100% bio si regen..
168 MDL
Bioșemineu "ALPHA"
-12 %
Brand: Kratki Model: ALPHA
Bioșemineu "ALFA" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
6600 MDL 7497 MDL
Bioșemineu "BALL"
-21 %
Brand: Kratki Model: BALL
Bioșemineu "BALL" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
7000 MDL 8820 MDL
Brand: Kratki Model: DECEMBER
Bioșemineu "DECEMBER" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. ..
16700 MDL
Brand: Kratki Model: GALINA
Bioșemineu "GALINA" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ac..
3675 MDL
Bioșemineu "GOLF"
Nou -20 %
Brand: Kratki Model: GOLF/CZARNY/TUV
Bioșemineu "GOLF" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obiş..
2816 MDL 3520 MDL
Brand: Kratki Model: HOTEL MINI
Bioșemineu "HOTEL MINI" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit..
4620 MDL
Bioșemineu "HOTEL"
Pre-comanda
Brand: Kratki Model: HOTEL
Bioșemineu "HOTEL" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ace..
6930 MDL
Brand: Kratki Model: INDIA/MAX/CZARNY
Bioșemineu "INDIA MAX" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit...
4200 MDL
Brand: Kratki Model: KILO
Bioșemineu "KILO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Aces..
3780 MDL
Brand: Kratki Model: MISA MINI GRANITO
Bioșemineu "MISA MINI GRANITO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnu..
3990 MDL
Brand: Kratki Model: QUAT
Bioșemineu "QUAT" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest luc..
5460 MDL
Bioșemineu "ROMEO"
-14 %
Brand: Kratki Model: ROMEO
Bioșemineu "ROMEO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Acest lu..
6990 MDL 8085 MDL
Bioșemineu "TANGO"
-39 %
Brand: Kratki Model: TANGO
Bioșemineu "TANGO" MAGAZINUL NOSTRU ONLINE KAMIN.MD ŞI-A COMPLETAT ASORTIMENTUL CU BIOŞEMINEURILE FABRICATE DE RENUMITA COMPANIE POLONEZĂ. Bioșemineul fabricat de compania poloneză KRATKI poate fi folosit acolo unde nu exisă posibilitatea de a instala şemineul pe lemne obişnuit. Ace..
2300 MDL 3780 MDL
Brand: Kratki Model: DECO/KAMYKI
Un set de pietre decorative pentru bio-cămin care îmbunătățesc aspectul și estetica. 100% pietre naturale pot fi nu numai decor bio-cămin, ci și la orice interior. Caracteristici: - Greutate: 1 kg; - Culoare: alb; - Dimensiuni: fiecare piatra este diferit...
210 MDL
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)