Menu
Coșul de cumpărături

Materiale refractare

Sticlă rezistent la foc
Mereu în stoc
Brand: Robax Model: steklo_ogn
Sticla termorezistenta pentru seminee si sobe de marca germană ROBAX®  și marca japoneză NEOCERAM® ocupă locul de lider la ziua de azi pe piața mondială, câștigând o încredere enormă pentru calitatea sa impecabilă. Temperatura maximă de funcționare este de +750С°.Se utilizează la șemineuri și..
0 MDL
Adesiv pentru Șnurul
Nou -33 %
Brand: FIREOK Model: lenta_ogn
Bandă ignifugă (pe bază autoadezivă) servește la etanșarea interstițiilor dintre ușă și geam în șemineuri și sobe.Culoare: albastru-închis,Material: fibră de sticlă grafitată,Dimensiune: 10х4 mmPrețul este indicat pentru 1 metru liniar. La perfectarea comenzii indicați cantita..
105 MDL
Șnurul ignifug 12mm
-25 %
Brand: FIREOK Model: shnur_ogn_12
Șnurul ignifug servește pentru etanșarea interstițiilor dintre ușă și rama ușii de la focarele sobelor.  La instalarea ușilor de șemineu în portal deschis șnurul servește ca etanșor între cărămidă și rama ușii.Este elastic, ceea ce asigură o fixare ușoară. Este extensibil – s..
110 MDL 147 MDL
Șnurul ignifug 8mm
-25 %
Brand: FIREOK Model: shnur_ogn_8
Șnurul ignifug servește pentru etanșarea interstițiilor dintre ușă și rama ușii de la focarele sobelor.  La instalarea ușilor de șemineu în portal deschis șnurul servește ca etanșor între cărămidă și rama ușii.Este elastic, ceea ce asigură o fixare ușoară. Este extensibil – s..
110 MDL 147 MDL
VITCAS BFC +1250°C (310ml)
Nou
Brand: Vitcas Model: VITCAS BFC +1250
VITCAS BFC - Black Fire Cement este o pastă netedă care întărește stânca atunci când este expusă la aer. Fire Ciment are o aderență excelentă la cărămizi de foc, fier, piatră, și ceramica. Util în primul rând pentru lucrări de reparații minore, fisuri mai mici de 5 mm ș..
150 MDL
VITCAS FC +1250°C (310ml)
Nou
Brand: Vitcas Model: Flue Fire Cement +1250
VITCAS Flue Fire Ciment, o soluție fiabilă și versatilă concepută pentru diverse aplicații. Această pastă de mortar la temperatură înaltă este formulată special pentru instalarea fără efort a căptușelilor ceramice și metalice pentru coș, respectând standardele stabilite de BS EN1857..
150 MDL
Brand: Vitcas Model: RCF-BLT-1260/13
Materialul are proprietăți de izolare ridicată, dar, de asemenea, o rezistență mecanică considerabilă, elasticitate și flexibilitate, care permite utilizarea unor pături ceramice în multe industrii asociate cu temperaturi ridicate, tratament termic, izolatie termica. Acest produs este indispen..
290 MDL
Adeziv Silcas M +1430°C (5kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: SILCAS-M-5KG
Silcas M - alb, gata (mixte) adeziv refractar cu fibra de sticla.Acest amestec s-a refractar are caracteristici de temperatură ridicată. Temperatura de lucru +1430°C.Adeziv Silcas M se caracterizează de culoare albă. Pentru o mare stabilire căptușeală albă din interiorul cuptorului, ..
450 MDL
Brand: Vitcas Model: Calsilic-CSB
Placa Calsilic-CSB este un izolator perfect pentru temperaturi înalte din interiorul carcasei de șemineu, asigurând un nivel de temperaturi acceptabil pe partea exterioară a șemineului. Înlocuiește soluția tradițională pe baza plăcilor de ghips-carton și a vatei minerale.Plac..
550 MDL
Outdoor Oven Cement +1200°C (10kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: Outdoor Oven Cement
Ciment pentru cuptorul exterior Vitcas este un mortar refractar cu pulbere uscată pre-amestecat, potrivit pentru îmbinarea cărămizilor refractare, îmbinarea cuptoarelor și pentru utilizare generală în exterior cu cărămizi refractare într-o gamă de aplicații la temperaturi &ic..
650 MDL
Adeziv p-u placi BA +1350°C (5kg)
Nou
Brand: Vitcas Model: Board Adesive-5KG
VITCAS BA - Adeziv gata amestecat pentru temperaturi ridicate este o soluție premium, all-in-one, pentru izolarea și construcția cu diverse materiale la temperatură înaltă. Special formulat pentru îmbinarea unei game de plăci, cum ar fi plăci izolatoare, plăci de vermiculit, plăci de gip..
750 MDL
Ciment refractar
Nou
Brand: Gorkal Model: Gorkal40
Ciment GÓRKAL 40 este utilizat ca o componentă a materialelor refractare (inclusiv betoane refractare).Ciment GORKAL 40 - un liant hidraulic, care este folosit pentru masa de beton și prefabricate elemente în dispozitive de încălzire care funcționează până la o temperatură de 1300ºC (seminee, c..
903 MDL
Brand: Gorkal Model: TERMODUCT ISOL Ø125/5м
Tubulatura ventilatie flexibila izolata Ø125 mmDescopera tubulatura flexibila izolata de inalta calitate, potrivita pentru sistemele de ventilatie si circulatie a aerului cald. Fabricata din aluminiu durabil, aceasta tubulatura flexibila ofera o solutie excelenta pentru proiectele tale d..
990 MDL
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)