Menu
Coșul de cumpărături

Livrarea

Livrarea mărfii pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv Transnistria se efectuează de la 9:00 până 18:00 în zilele lucrătoare. 

După confirmarea pe site a comenzii, de asemenea veți primi confirmarea și prin e-mail cu toate detaliile comenzii. Managerii magazinului online "Kamin.md" vor conveni cu dumneavoastră ora livrării. Curierul va livra operativ comanda la adresa indicată de dumneavoastră și la ora care vă este convenabilă.

Reduceri și adaos de preț pentru livrare.

Internet magazinul "Kamin.md" se întinde pe întreg teritoriul Moldovei. Suntem un client corporativ al serviciului de curierat "Nova Poshta". Suntem bucuroşi să vă vedem in magazinele noastre.

Termenul de livrare. 

Dacă marfa comandată de dumneavoastră este disponibilă la depozit, comanda făcută vă va fi livrată pe raza orașului Chișinău (în 24 de ore), iar pe teritoriul Republicii Moldova (în 2-3 zile) de la data formării acesteia. Dacă marfa comandată de dumneavoastră nu este disponibilă la depozit (și nu poate livrată la timp), noi vom vă telefona neapărat și vă vom comunica despre aceasta, utilizând datele de contact indicate de dumneavoastră la perfectarea comenzii. Descărcarea mărfii nu este inclusă în prețul de livrare!