Menu
Coșul de cumpărături

NordFlam

Focar "Nordflam Alba Panorama"
-22 %
Brand: NordFlam Model: Nordflam Alba Panorama
Focar de șemineu Nordflam Alba Panorama – focar în întregime din fontă, registru rotativ încorporat, aspirator de cenușă cu sistem de dirijare a fluxului de aer, dublu perete din spate, siguranță contra incendiului, sticlă termorezistentă. Există posibilitatea admisiei aerului de ardere d..
18000 MDL 23000 MDL
Brand: NordFlam Model: Nordflam Corno
Focar de șemineu Nordflam Corno – focar în întregime din fontă, registru rotativ încorporat, aspirator de cenușă cu sistem de dirijare a fluxului de aer, dublu perete din spate, siguranță contra incendiului, sticlă termorezistentă. Există posibilitatea admisiei aerului de ardere din exteriorul..
10479 MDL
Focar "Nordflam Horn"
-21 %
Brand: NordFlam Model: Nordflam Horn
Focar de șemineu Nordflam Horn – noutate de producător cunoscut- focar de ardere continuă! Echipat cu alimentare reglabil în camera de combustie a aerului secundar. Atunci când primiți un prizele de aer secundar în camera de ardere prin orificiile care sunt plasate direct pe pereții de li..
18500 MDL 23500 MDL
Brand: NordFlam Model: reviz_dv
Ușă de revizie pentru coșul de fum. Se instalează la baza fiecărui canal al ”căminurilor” pentru curățarea periodică și pentru întreținere.  În setul de livrare intră o placă de presare suplimentară pentru o mai bună etanșeitate a traseului. Dimensiunile interioare (L/Î): Lățime - 140&nb..
147 MDL
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)